homestyling

Anlita proffs som kan utföra lönsam homestyling i Stockholm

Anlita proffs som kan utföra lönsam homestyling i Stockholm

Då det är dags att sälja en bostad, vare sig det handlar om en lägenhet eller villa, så kan det många gånger vara en bra investering att få hjälp med professionell homestyling. Många mäklare rekommenderar att man gör det eftersom de vet att det ger en effekt på slutpriset. En stylist kan nämligen se detaljer som kan göra stor påverkan på helhetsintrycket av bostaden. Något som såklart är viktigt om man vill få ut så mycket som möjligt av försäljningen.

Styling är svårare än vad många tror

Det är många som tänker att det kan väl inte vara så svårt att styla hemmet själv!? Men faktum är att det blir svårare att se de olika möjligheterna om man själv bott i bostaden och präglat den med sin egna stil. Det är klart att man kan hitta en intresserad köpare som har samma stil som en själv, men önskan är väl ändå att få många olika människor att bli intresserade så att slutpriset hamnar så högt som möjligt? 

En stylist öppnar upp för fler intressenter

En stylist kan se bostaden utifrån köparens perspektiv och på så vis framhäva det som är bra extra bra med den aktuella bostaden för att locka så många spekulanter som möjligt. Det skapar bättre förutsättningar till fler budgivare och därmed ett högre slutpris. Det finns såklart många saker som spelar in i ett bostadsköp, exempelvis läge och planlösning, något som det inte är så lätt att göra något åt. Men med en stylist kan man få hjälp att framhäva de attraktiva attributen som bostaden har.

Anlita de som kan styling

Loft Stockholm AB är ett företag som är proffs på homestyling. De anpassar stylingen efter varje unik bostad och framhäver dess bästa sida för att attrahera potentiella köpare. Loft Stockholm kan skapa de bästa förutsättningarna för att få ut det högsta priset och genomföra en så snabb försäljning som möjligt. Kontakta Loft om du är ute efter bra homestyling i Stockholm