Auktion

Gå på auktion

Gå på auktion

Att gå på auktion är för många en rolig aktivitet. Men auktionsvärlden kan vara lite som second hand-världen i övrigt. Det finns de som är helt nya på området, och så finns det såklart de som inte gör något annat än att leta efter nästa stora fynd. 

 

Att gå på auktion är en rolig aktivitet som passar dig oavsett var du bor eller hur gammal du är. Du behöver inte ens vara ute efter något specifikt, utan det är minst lika roligt att bara åka dit för att titta på alla andras möbler eller samlingsobjekt.

 

 

Sälja på auktion

 

Auktion är även en lämplig marknad för dig som är intresserad av att själv sälja. Det kan handla om allt från större mängder till enstaka objekt. Men kontakta din auktionsbyrå för att se vad just de kan erbjuda för dig. En del kan till och med hjälpa till med värdering av dina objekt, och i vissa fall kan det ske online. Det passar utmärkt för dig som har svårt att ta sig någonstans. Om du är eller har tänkt åka högre upp i landet borde du prova att gå på auktion i Luleå.

 

Från pinnstolar till frimärken

 

Det bästa med att gå på auktion är variationen. Allt kan säljas och allt kan köpas. Det är verkligen en stor blandning där man kan få tag på allt från gamla antika möbler till en frimärkssamling. Även lampor och tavlor är populära föremål att både sälja och köpa på auktion. 

 

Om du har något hemma som du är osäker på om du kan få sålt kan du alltid kontakta någon för rådfrågning och värdering. På så sätt behöver du inte flytta på dina möbler eller andra objekt i onödan. Många gånger kan du faktiskt även få hjälp med transporten om du skulle ha svårt att fixa med det själv.