kök

Hemmets hjärta

Hemmets hjärta

Ja, det är väl så det brukar sägas om just kök, visst är det väl så? Att köket är hjärtat av huset, där man tillagar sina måltider från grunden eller slänger ihop en middag bestående av halvfabrikat. Spelar det någon roll egentligen, vad det är som man lagar där i köket? Det är där man umgås efter en arbetsdag eller en dag i skolan för barnen, man kanske lagar maten tillsammans just för den sakens skull, för att umgås. Sedan sitter man ned och äter tillsammans och pratar om allt mellan himmel och jord. 

 

Dags att förnya köket

Kanske har ert kök gjort sitt och det börjar bli slitet i kanterna både här och där. Ni har länge funderat på om det inte kanske börjar bli dags snart, att bygga ett helt nytt eller renovera upp det nuvarande. Oftast så väljer de flesta att bygga ett helt nytt för att det känns fräschast så, kök är ju ingenting man byter vartannat år så de flesta kök har ganska många år på nacken och behöver då istället rivas ned och byggas upp på nytt. 

 

 

Arkitektritat kök

Det går idag att få sitt nya kök uppritat av en arkitekt. Då får man alltså sitt nya kök precis just så som man själv vill ha det. Många väljer färdiga kök med helhetslösningar från exempelvis IKEA men det blir mer och mer populärt med ett egendesignat kök. 

Urban Kitchens gör arkitektritade kök i Stockholm om man bor där till exempel.

De erbjuder sin hjälp med renoveringen av ert kök från första planeringen till det klara bygget. Självklart så får man säga sitt under ett sådant samarbete, det är ju kunden som bestämmer hur det ska se ut. Men med hjälp av kunnig och proffsig personal så kan man ta ett steg längre i utvecklingen av det nya köket.