Köpa bostad Linköping

Köp bostad i Linköping och jobba kvar i stan

Köp bostad i Linköping och jobba kvar i stan

editorial

Det har blivit minst sagt populärt att flytta från Stockholm. De senaste åren har faktiskt fler människor flyttat ut från huvudstaden än vad som flyttat dit. En liten revolution, skulle man kunna säga. Tidigare har Stockholm varit en stad med ständig befolkningstillväxt, men kanske har det vuxits klart. Klart är i alla fall att många väljer att flytta därifrån, men vill samtidigt behålla sina arbeten och alltså sin lönenivå. Då gäller det att hitta en ny plats på jorden som ligger på pendlingsbart avstånd till Stockholm. Ett hett tips är Linköping.

 

 

Spara tid och pengar genom att köpa bostad i Linköping istället

Du som vill köpa bostad i Linköping märker snabbt när du tittar på bostadsannonserna att du får mycket för pengarna. Särskilt om man jämför med Stockholms bostadsmarknad, är Linköping en riktig guldgruva för den som vill ha både trädgård och villa med ett större antal hektar respektive kvadratmeter. De allra flesta människor kommer faktiskt aldrig ha råd med samma typ av boende i Stockholm som de redan nu kan köpa i Linköping. Oavsett hur länge de väntar, eller hur mycket de sparar. För den som drömmer om en trädgård för barnen att leka i finns ingen anledning att vänta. Den finns tillgänglig nu, på bekvämt pendlingsavstånd till jobbet.

Många tänker att det är besvärligt att pendla så långt till jobbet som från Linköping. Men när det gäller pendling är det inte avståndet som räknas, det är restiden. Och det du ska jämföra med är din faktiska restid dörr till dörr i Stockholm. Räkna med SLs förseningar, bilköer och allt annat som står i vägen på vägen till jobbet. För många stockholmare skulle det till och med bli jämnt skägg mellan att resa till arbetet från sin nuvarande bostad och att resa från en riktig drömbostad i Linköping. Tänkvärt, eller hur?