plattsättning

Så ska du tänka när det är dags för plattsättning i Karlstad

Så ska du tänka när det är dags för plattsättning i Karlstad

Kakel har många fördelar, de allra främsta är att det kommer i mängder av olika former och färger, det står emot fukt samt är väldigt lätt att hålla rent. Kakel ser dessutom väldigt bra ut där det sitter och håller i många år. För att resultatet ska bli både snyggt och hållbart så är det viktigt att välja en färg och modell som man kommer att trivas med samt att man anlitar duktiga hantverkare som kan sköta plattsättningen. 

Hur väljer man rätt kakel?

Det viktigaste när man ska välja kakel är att ta något som man verkligen tycker om. Kakel är ett väldigt hållbart material och kommer förhoppningsvis sitta på badrumsväggen eller ovanför köksbänken i många år framöver. Det är därför bra att välja ett kakel som passar den stil man har. Det finns kakel med och utan struktur, i ljusa och mörka färger, samt plattor med blank och matt finish. Är man osäker på vad som passar in kan det vara en god idé att ta hjälp från proffs. 

Kakel i Värmland med kvalitet

För att säkerställa att kaklet verkligen skyddar mot fukt så bör man anlita en professionell plattsättare. Det garanterar inte bara att det håller tätt utan även att resultatet ser riktigt jämnt och snyggt ut, något som inte är helt lätt att få till utan erfarenhet och rätt metod. Därför är det säkrast att vända sig till en firma som kan sköta allt som behövs för ett snyggt och hållbart resultat. 

Är man i behov av plattsättning i Karlstad så kan man vända sig till Värmlands Plattsättning, det är en firma som kan ge professionell hjälp vid val av kakel till badrum, kök, tvättstugor med mera. De har ett stort urval av färg, form och material samt kan såklart även hjälpa till att sätta kakel och/eller mosaik i kök, badrum och andra våtutrymmen.