Måttanpassade Garderober

Skräddarsydda önskemål med måttanpassade garderober

Skräddarsydda önskemål med måttanpassade garderober

Alla hem måste ha en garderob. Det är lika givet som en toalettstol, en säng eller ett köksbord. Var ska du annars förvara alla dina kläder, skor och sänglakan? De kan inte ligga och skräpa på golvet, och en byrålåda är inte tillräckligt för att få plats med alla dina plagg. Det är dessutom inte lika funktionellt som en garderob heller, där du faktiskt kan hänga upp jackor och tröjor på galgar istället för att skrynkla ihop dem i någon dum byrålåda. 

Men det är dock skillnad på garderob och garderob. Visst, du kan väl beställa hem någon slentrianmässig garderob från IKEA. En garderob som finns i alla andra hem och som det inte är någonting unikt med överhuvudtaget. Eller så beställer du en måttanpassad garderob istället. 

Med måttanpassade garderober får du en garanti på att de verkligen passar in i ditt sovrum, eller var du nu vill ha dem, som aldrig kan garanteras med en vanlig garderob från ett vanligt möbelvaruhus. 

 

Anpassa garderoben efter rummet

För ärlig talat, att möblera är lite som att spela tetris. Allt ska passa in perfekt. Det blir inte bra om du har en garderob som placerats utan att egentligen veta på förhand om den passar in eller inte. Då blir det att du måste anpassa resten av rummet efter garderoben istället för vice versa, som det borde vara. Om du beställer måttanpassade garderober vet du på förhand var den ska stå, och storleken anpassas utifrån dina specifika önskemål. 

Efter att ha sett vad som kan erbjudas med måttanpassade garderober kommer du aldrig gå över till en garderob med standardmått igen. Det är helt enkelt en nivå som är väldigt svår att vänja sig från. Så om ni någon gång flyttar på nytt, lämna kvar din gamla skräddarsydda garderob i den gamla bostaden och beställ en ny måttanpassad garderob till den nya lyan.