vitvaror bromma

Viktigast i Bromma är dina vitvaror

Viktigast i Bromma är dina vitvaror

Det kan vara rätt trevligt att bo i Bromma. Många flyttar dit för att skaffa barn och bilda familj och allt det där. Det kan man förstå. Det är lite utanför den värsta storstaden och det finns ändå en hel del att hitta på i närheten. Till exempel kan man gå till Grimsta IP för att kolla när Brommapojkarna spelar fotboll. Dessutom finns det en flygplats i närheten så att man kan åka på semester. Får väl se hur länge flygplatsen blir kvar bara. 

Men det viktigaste för dig och din familj finns varken på Grimsta eller på Bromma flygplats. Det finns hemma i din egen bostad. Ska i alla fall finnas. Nämligen vitvaror. Sådant som kyl och frys, spis och ugn samt tvättmaskin och torktumlare. 

Ingen människa, än mindre en familj med barn, skulle klara sig utan vitvaror. Man skulle i så fall behöva lämna Bromma och flytta ut i skogen i en liten stuga och bli självförsörjande. Ungefär som Unabombaren, till dess att han åkte fast. 

 

Vitvaror gör livet enklare

Så länge du inte är en teknikfientlig galning som skickar brevbomber kan man nog räkna med att du faktiskt vill ha vitvaror hemma i Brommabostaden. Du vill till exempel inte behöva äta upp din mat så få fort du har tagit hem den. Eller behöva slänga alla rester. Det blir jobbigt om man köper mjölk till exempel, som fort blir dålig i rumstemperatur. Kyl och frys fyller liksom funktionen att kunna förvara mat över tid så att du slipper äta ute varje dag. 

Lika viktigt är det med tvättmaskinen. Det finns ingen å i Bromma du kan åka till för att slå på kläderna med en pinne så att de blir rena. En bättre idé än att komplicera livet på det här sättet är att googla “vitvaror bromma” och införskaffa alla produkter du behöver.